Välkommen till Staffendo!

Staffendo hjälper dig att hitta kompetenta bemanningsföretag specifikt för dina behov.

Tjänsten är helt gratis för dig att använda och du sparar dyrbar tid genom att antingen låta oss ta hand om ditt ärende eller jämföra bland de bemanningsföretag vi har på vår sida.

Vad är Staffendo?

Kul att du besöker oss!

Vi på Staffendo har jobbat med mycket som har med jobb att göra som t.ex. jobb annonsering, nätverk för arbetsgivare samt arbetssökande, skapat tjänster för att ansöka lätt till rätta jobbet m.m.

Vårt mål är att underlätta för dig som arbetsgivare att hitta rätta verktyget att använda när du anställer eller blir eller ska hyra personal. Vi skapade Staffendo där du snabbt och enkelt fyller i dina behov och så hittar du rätt bemanningsföretag för din verksamhet. Alla våra samarbeten vi skapar är endast med auktoriserade bemanningsföretag och rekryterare för din säkerhet och trygghet!

Vår vision på Staffendo är att skapa en plattform där HR-avdelningar ska kunna hitta de mest relevanta bemanningsföretaget att anlita till sin verksamhet

Vi på Staffendo blir din hjälpande hand

Vi hjälper företag att jämföra och välja bemanningsföretag specialiserade inom just din bransch. I dagsläget har vi ett dussin anslutna bemanningsföretag över hela Sverige med kompetens inom flera olika branscher och många vill konkurrera om just ditt uppdrag.

 

Få kontakt med profesionella bemaninngsföretag

Att hitta professionella tjänsteföretag kräver mycket arbete. Lämna därför den delen åt oss. Vi förmedlar kontakt med kontrollerade företag och ger dig dessutom snabb tillgång till all information du behöver för att hitta rätt. Det som är kvar att göra för dig är att välja det bäst lämpade företaget – både till pris och kvalitet.

Staffendo skapades för att hjälpa olika verksamheter och professionella bemanningsföretag att hitta till varandra.

Allting började med en grupp på Facebook

Jobb i Stockholmsområdet skapades 2016 på Facebook i syfte att sammanföra arbetssökande med arbetsgivare. Idag har gruppen över 10 700 aktiva medlemmar

Vill du veta mer?

Staffendo & iApply!... iApply är en applikation som går ut på att söka jobb genom ett enkel svep. Vår idé vill inspirera och motivera arbetssökande för att hitta det rätta yrket som man trivs med på bästa sätt. Målet med tjänsten är att underlätta för både jobb samt personalsökandet på det enklaste sättet som möjligt. Vi har tillämpat ”swipe” funktionen till att bläddra jobb genom att man antingen sveper åt höger eller vänster. Höger innebär att man är intresserad av jobbet som man får på enheten, vänster innebär att man nekar jobbet och bläddrar vidare. Det finns även kamera funktion som går ut på att användaren kan filma och berätta om sig själv. För att underlätta för arbetsgivaren lämnar man ett personligtbrev som arbetsgivaren kräver och självklart kan du ladda upp ditt cv på din personliga profilsida som du skapar i början av inloggningen för att uppleva vår enkla arbetssökande.